Αναδεικνύουμε την Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σας

Δρ. Νικόλαος Μαλτζάρης, ο ειδικός σας στη διαμόρφωση σώματος 360°

Εμπιστευτείτε τον κορυφαίο ειδικό στη διαμόρφωση σώματος για να επιτύχετε τα επιθυμητά σας αποτελέσματα.

Κλείστε το Διαγνωστικό Ραντεβού σας Σήμερα!

Εξατομικευμένες Υπηρεσίες

Vaser Lipo 360

VASER High–Definition λιποαναρρόφηση με ταυτόχρονη λιπογλυπτική, την πλέον εξελιγμένη και πρωτοποριακή μέθοδο που ξεκίνησαν οι αστέρες του Hollywood μεταμορφώνοντας το σώμα τους

Tummy Tuck

Kοιλιοπλαστική με ταυτόχρονη σμίλευση της κοιλιακής χώρας, γράμμωση και τόνωση των κοιλιακών μυών. Απομακρύνεται το περιττό λίπος με στόχο να έχουμε επίπεδη και δυναμικά γραμμωμένη κοιλιά.

Mommy Makeover

Body Contouring για τη βελτίωση της χαλάρωσης του δέρματος, τις ραγάδες στην κοιλιά, τη χαλάρωση και την πτώση του στήθους, την αντιμετώπιση τοπικού πάχους σε περιοχές όπως οι γλουτοί, μηροί, κοιλιά.

BBL Brazilian Butt Lift

Αυξητική ανόρθωση γλουτών. Η δημοφιλής αισθητική επέμβαση μεταφοράς λίπους για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περισσότερη πληρότητα στους γλουτούς σας. Φημίζεται γιατί παρέχει πιο φυσικά αποτελέσματα.

Hybrid Breast Augmentation

Η υβριδική αυξητική στήθους περιλαμβάνει εμφυτεύματα στήθους σε συνδυασμό με τη μεταφορά λίπους στο στήθος για αύξηση όγκου και σμίλευση σχήματος, σε γυναίκες που αναζητούν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Breast Augmentation

Αυξητική στήθους. Η επέμβαση που τονίζει την γυναικεία θηλυκότητα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη! Από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις της Πλαστικής Χειρουργικής.

Βιογραφικό του Δρ. Μαλτζάρη και Διακρίσεις.

Ο Δρ Νικόλαος Μαλτζάρης φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Νεάπολης Ιταλίας. Αναγορεύθηκε το 2003 σε “Δόκτωρα της Ιατρικής και Χειρουργικής”.

Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην Πλαστική & Επανορθωτική Χειρουργική στο Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας». Μυήθηκε στην τέχνη της Επανορθωτικής και Αισθητικής Πλαστικής όπου αποκόμισε πολύτιμη γνώση και εμπειρία.

Στο επιστημονικό του έργο περιλαμβάνονται πληθώρα δημοσιεύσεων και εργασιών σε ξενόγλωσσα ιατρικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια εκ των οποίων βραβεύτηκε με το βραβείο Καλύτερης Ελεύθερης Ανακοίνωσης.

Τιμήθηκε με υποτροφία έξι μηνών απο την Ελληνική Εταιρεία Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής την οποία αξιοποίησε μετεκπαιδευόμενος στο Νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου στο Νιούκαστλ στο τμήμα Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής Royal Victoria Infirmary NHS πάνω στις νεότερες εξελίξεις και τεχνικές της Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής (αποκατάσταση μαστού, ελλειμμάτων κεφαλής και τραχήλου με μικροχειρουργικές τεχνικές με αυτόλογους ιστούς κ.ά.).

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση. Μη διστάσετε να μας στείλετε τις σκέψεις σας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας μας!

Ενημερώστε μας αν σας ενδιαφέρουν συνδυαστικές θεραπείες
Scroll to Top