3D/4D

Λιποαναρρόφηση HD μαζί με ταυτόχρονη λιπογλυπτική - liposculpture 360°

lipo 360°

Απο το 2009, ο Δρ. Μαλτζάρης χρησιμοποιεί και έχει εξελίξει μια νέα επαναστατική τεχνική για την αφαίρεση του τοπικού λίπους όπου έρχεται να βελτιώσει το αποτέλεσμα αλλά και τη διαδικασία της κλασικής λιπoαναρρόφησης. Η νέα μέθοδος λιποαναρρόφησης υψηλής ευκρίνειας – 3D/4D High Definition Liposuction 360° – είναι απόλυτα ασφαλής ενώ ταυτόχρονα μειώνει κατά πολύ τον χρόνο επαναφοράς στις φυσιολογικές δραστηριότητες εξασφαλίζοντας παράλληλα την μέγιστη σύσφιξη και ομαλοποίηση των περιοχών όπου εφαρμόζεται.

Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με ειδικές κάνουλες μικρότερης διαμέτρου χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία των υπερήχων Ultrasound assisted liposuction (UAL) η οποία μέσω της θερμότητας  υγροποιείται το λίπος, ενώ η θερμική ενέργεια προκαλεί επαγωγή και διέγερση των ινοβλαστων για την επίτευξη σύσφιξης της περιοχής που εφαρμόζεται.

Τα αποτελέσματα της νέας τεχνικής είναι εξαιρετικά και εφαρμόζεται με μεγάλη ακρίβεια σε κάθε περιοχή του σώματος όπως και στην περιοχή του λαιμού, του περιγράμματος του προσώπου και στο διπλοσάγονο (προγούλι).

 

Η Λιποαναρρόφηση με αυτομεταμόσχευση λίπους.
Hybrid Breast Augmentation - Υβριδική Αυξητική Στήθους

Η High Definition λιποαναρρόφηση με τη λιπογλυπτική (λιποαναρρόφηση με αυτομεταμόσχευση λίπους – liposculpture)

είναι δύο τεχνικές που αλληλοσυνδέονται. Η λιπογλυπτική χρησιμοποιείται ως όρος για τη μεταφορά λίπους από ένα σημείο του σώματος σε ένα άλλο. Έτσι λοιπόν, είμαστε σε θέση να πάρουμε λίπος από μία περιοχή του σώματος με την λιποαναρρόφηση και μέσω ειδικής επεξεργασίας να το χρησιμοποιήσουμε για αυξητική στήθους, ανόρθωση γλουτών, τονισμό των φυσικών καμπύλων του σώματος δημιουργώντας  έτσι ένα πιο αθλητικό και γραμμωμένο σώμα, είτε στις ρινοπαρειακές αύλακες για κάλυψη των ρυτίδων του προσώπου.

Σε τι διαφέρει η  3D/4D High Definition από την κλασική λιποαναρρόφηση;

H 3D/4D High Definition λιποαναρρόφηση είναι η εξέλιξη της λιποαναρρόφησης δίνοντας τη δυνατότητα της τρισδιάστατης 3D ή τεσσάρων διαστάσεων 4D αποκατάστασης (μήκος-πλάτος-ύψος-χρόνος).

Το σώμα σμιλεύεται με λιπογλυπτική δίνοντας μία αρχιτεκτονική δομή στο υφιστάμενο μυϊκό σύστημα ώστε να διαμορφώσουμε ένα πιο αθλητικό και γραμμωμένο σώμα στην κοιλιακή χώρα (6-pack), το στήθος, τους βραχίονες, τους γλουτούς.

Με τη High Definition λιποαναρρόφηση, δίνεται ακόμα η δυνατότητα πραγματοποίησης επιφανειακής λιποαναρρόφησης, η οποία βοηθά και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Με την υγροποίηση-ομογενοποίηση του λίπους επιτυγχάνεται μια πιο ομαλή και λεία επιφάνεια χωρίς κυματοειδείς εκφράσεις ή «λακουβίτσες»  που δημιουργούνται κάποιες φορές με την κλασική μέθοδο.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι η γρηγορότερη επάνοδος στις καθημερινές δραστηριότητες. Η επιδερμίδα αποκτά ομοιόμορφη υφή ενώ ταυτόχρονα συντελείται και η μέγιστη δυνατή σύσφιξη στο δέρμα, δίνοντας ένα πιο αρμονικό αποτελέσμα.

F.A.Q.

Συχνές ερωτήσεις

Η 3D/4D High Definition λιποαναρρόφηση πραγματοποιείται με ολική αναισθησία ή μέθη και εξοιδηματική διήθηση –Tumescent.  Στην πλοιονότητα των περιπτώσεων δεν απαιτείται νοσηλεία και ο ενδιαφερόμενος/η εξέρχεται μετά απο 4-5 ώρες ακολουθώντας τις μετεγχειρητικές οδηγιές κατ οίκον.

Η ειδική κάνουλα υπερήχων εισχωρεί στον υποδόριο ιστό, και σε αντίθεση με την κλασική λιποαναρρόφηση δεν τραυματίζει τα λιποκύτταρα αλλά αντιθέτως τα γαλακτοποιεί-ομογενοποιεί, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να αφαιρείται η απαιτούμενη ποσότητα λίπους ακόμη και από δύσκολα σημεία του σώματος.

Παράλληλα η θερμική  ενέργεια προκαλεί διέγερση και παραγωγή των ινοβλαστών με αποτέλεσμα τη σύσφιξη στις περιοχές όπου εφαρμόζεται ενώ η ταυτόχρονη σύσπαση των αγγείων λόγω θερμότητας  μειώνει κατά πολύ το μετεγχειρητικό οίδημα και τις πιθανές εκχυμώσεις και μελανιές που παρατηρούνται με την κλασική μέθοδο.

Ο χρόνος αποθεραπείας είναι σύντομος και η επιστροφή στις δραστηριότητές επιτρέπεται μετά από μια εβδομάδα αποφεύγοντας την έντονη σωματική άσκηση και για 4 εβδομάδες συστήνεται η χρήση ενός ελαστικού κορσέ. Οι συνεδρίες υπερήχων και το λεμφικό μασάζ λειτουργούν αποιδηματικά κατα τη διάρκεια της αποθεραπείας.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό με σταδιακή συνεχή βελτίωση μετά από 4 εβδομάδες μετεγχειρητικά, όπου θα έχει υποχωρήσει το οίδημα. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα στη σιλουέτα θα το δούμε μετά από δύο μήνες. Σημαντικό είναι επίσης ότι η δράση της 3D/4D High Definition λιποαναρρόφησης συνεχίζεται εώς και έξι μήνες μετά την επέμβαση, παράγοντας ινοβλάστες και κολλαγόνο τα οποία ενισχύουν κατά πολύ το αποτέλεσμα της λιποαναρρόφησης στην περιοχή που εφαρμόστηκε.

Κλείστε το διαγνωστικό ραντεβού σας

    Scroll to Top