fbpx

Vampire Lift

by Dr Nikolaos Maltzaris

Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ του HOLLYWOOD

mommy makeover maltzaris hollywood
Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία αποτελεί τη νέα επαναστατική μέθοδο της πλαστικής χειρουργικής σε εφαρμογές μη επεμβατικής ιατρικής κοσμετολογίας. Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία η οποία αξιοποιεί τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια του αίματος μας , προκειμένου να ελευθερώσει τους αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες, οι οποίοι ενεργοποιούν τους ινοβλάστες και με την σειρά τους πολλαπλασιάζονται, επιδιορθώνοντας έτσι τον ταλαιπωρημένο ιστό, τον τόνο του, την ελαστικότητα του καθώς και την διαδικασία νέο κολλαγονογένεσης.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία πραγματοποιείται με τη χρήση δικών μας αιμοπεταλίων. Την επιλέγει η πλειοψηφία των ασθενών, καθώς το αποτέλεσμα της θεραπείας δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας.

Πως εφαρμόζεται η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία;

Γίνεται  μια απλή αιμοληψία από όπου και παίρνουμε μία μικρή ποσότητα αίματος. Γίνεται διαχωρισμός του αίματος μετά από μια ειδική διαδικασία φυγοκέντρησης, με το πλάσμα και τα αιμοπετάλια να καταλαμβάνουν το πάνω μέρος του φιαλιδίου και τα ερυθρά και λευκά κύτταρα τη βάση αυτού. Το πλάσμα, διαχωρίζεται σε φτωχό και σε πλούσιο σε αιμοπετάλια.
Το πλούσιο σε συμπυκνωμένα αιμοπετάλια πλάσμα είναι αυτό που εγχέεται στην θεραπεία. Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες βοηθούν στην δημιουργία νέου κολλαγόνου επιτυγχάνοντας έτσι λάμψη και επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία. Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας βοηθάει στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών ώστε να παραχθεί νέο κολλαγόνο και νέα ελαστίνη από τα κύτταρα της επιδερμίδας μετά από 3 εβδομάδες παρατηρούνται ορατά αποτελέσματα και βελτιούμενα με τυχόν επαναληπτικές συνεδρίες.
Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία έχει ως στόχο την ενεργοποίηση των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και κατά επέκταση στόχος της είναι η αποκατάσταση της ελαστικότητας και της συνολικής ζωντάνιας της επιδερμίδας.
Συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των ρυτίδων, δημιουργεί ανάπλαση, ενυδατώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα. Βοηθάει επίσης σε μεγάλο βαθμό στην εξομάλυνση των ουλών από ακμή, των ραγάδων, ενώ μειώνει και τις δυσχρωμίες καθώς διεγείρονται τα μελανινοκύτταρα τα οποία παράγουν ομοιόμορφα μελανίνη.
Αγαπήθηκε και έχει αναδείχτηκε ως το στολίδι της κοσμητικής ιατρικής κερδίζοντας δίκαια τις εντυπώσεις δρώντας ενάντια στη γήρανση  με ελάχιστο πόνο και χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.
fillers face
3d contouring
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι celebrities θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τη νεανική τους εμφάνιση. Είτε πρόκειται για ενέσεις πλήρωσης (fillers) είτε για χειρουργικές μεθόδους, η καλή και εντυπωσιακή εμφάνιση είναι πρακτικά μια δουλειά πλήρους απασχόλησης για πολλά από τα μεγαλύτερα αστέρια του κόσμου.
Για να κρατήσουν μακριά τις ρυτίδες και να χαρίσουν στο δέρμα μια πιο υγιή όψη, πολλές διασημότητες αναζητούν συνεχώς τις πιο πρόσφατες αισθητικές επεμβάσεις που υπόσχονται αποτελέσματα με μικρό χρόνο αποθεραπείας. Τα καλά νέα είναι ότι πολλοί το βρήκαν με μια επαναστατική νέα διαδικασία γνωστή ως το Vampire lift.
 

Διασημότητες που έχουν δοκιμάσει το Vampire Lift

Kim Kardashian, Keira Maguire, Bar Refaeli, οι συγκεκριμένες διασημότητες δεν φοβήθηκαν να δημοσιεύσουν τις θεραπείες τους δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τις δει όλος ο κόσμος. Φημολογείται ότι και άλλοι αστέρες διατήρησαν τις νεανικές τους εμφανίσεις, με τη βοήθεια της θεραπείας προσώπου Vampire lift. Περιλαμβάνοντας τις ηθοποιούς του Χόλιγουντ Jennifer Aniston, Angelina Jolie και το σούπερ μόντελ Gisele Bundchen, κ.α
Τα οφέλη της θεραπείας
Περιοχές εφαρμογής

Συχνές ερωτήσεις

Συνήθως χρειάζονται τρεις εφαρμογές, με ένα μεσοδιάστημα του ενός μηνός μεταξύ τους και μετά διατηρείται το αποτέλεσμα με μια φορά ανά έξι μήνες.
Γίνεται  στο ιατρείο, είναι ασφαλής , ανώδυνη και πολύ οικονομική σε σχέση με τις υπόλοιπες επεμβατικές μεθόδους που στόχος τους είναι η κολλαγονογέννεση.

Η θεραπεία με vampire lift είναι ασφαλής και μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα οποιασδήποτε ηλικίας. Ωστόσο, εάν παίρνετε αντιπηκτικά αίματος, εάν έχετε καρκίνο του δέρματος ή οποιαδήποτε ιατρική πάθηση που σχετίζεται με το αίμα, όπως HIV ή ηπατίτιδα C, δεν συνιστάται η συγκεκριμένη θεραπεία.

Οι παρενέργειες ενός vampire lift μπορεί να περιλαμβάνουν πρήξιμο, κοκκίνισμα, κνησμό, μώλωπες ή ελαφριά αίσθηση καψίματος. Υποχωρούν, όμως, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κανονικά στην καθημερινότητα του.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου μία με δύο ώρες και τα αποτελέσματα της γίνονται εμφανή τις επόμενες 15-20 ημέρες. Μπορούν να γίνουν και άλλες συνεδρίες με μεσοδιάστημα 40 ημερών, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και τις ανάγκες του κάθε προσώπου. Τα αποτελέσματα διαρκούν και είναι εμφανή για μεγάλο χρονικό διάστημα από 6 έως και 12 μήνες.

Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου!

Κλείστε το διαγνωστικό ραντεβού σας!
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και γράψτε μας τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να προγραμματίσουμε το ραντεβού σας με τον Δρ. Νικόλαο Μαλτζάρη | Πλαστικό Χειρουργό. Σας ευχαριστούμε!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
mommy makeover maltzaris 9
Scroll to Top