Αιδοιοπλαστική

Labia Plasty

by Dr Nikolaos Maltzaris

Η αιδοιοπλαστική – Labia Plasty

 

αφορά την αισθητική και επανορθωτική χειρουργική του αιδοίου συμπεριλαμβανομένου και του κόλπου, την αναδιαμόρφωση του σχήματος και του μεγέθους των μικρών και των μεγάλων χειλέων του αιδοίου και την αποκατάσταση μετεγχειρητικών δυσμορφιών μετά από φυσιολογικό τοκετό.

Η συχνότερη δυσμορφία είναι η υπερτροφία και χαλάρωση των μικρών χειλέων σε συνδιασμό συνήθως με υποπλαστικά έξω χείλη. Τα μικρά χείλη του αιδοίου προβάλλουν και δημιουργούν λειτουργικά προβλήματα (πόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής) όσο και αισθητικά προβλήματα (αδυναμία ένδυσης με στενά ρούχα).

Απολύτως ανώδυνα και χωρίς σημάδια η αιδοιοπλαστική αποκαθιστά τη λειτουργικότητα και την αισθητική του αιδοίου, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση των ανεπιθύμητων δυσμορφιών.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με συνδυαστική αναισθησία τοπικής και μέθης, είτε με γενική ή και επισκληρίδιο αναισθησία ανάλογα με τις ενδείξεις και την προτίμηση της ασθενούς και διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Η αιδοιοπλαστική μπορεί συνδυαστεί με θεραπείες

 

 όπως είναι η κολποπλαστική, η ανάπλαση μεγάλων χειλέων με μεταφορά λίπους ή υαλουρονικού οξέως, η πλαστική περινέου, η λεύκανση της γεννητικής περιοχής, στοχεύοντας στην ανανέωση και αρμονία της ευαίσθητης περιοχής.

Η αιδοιοπλαστική είναι μια ασφαλής μέθοδος!

Μετεγχειρητικό οίδημα και εκχυμώσεις υποχωρούν πλήρως σε 5-7 ημέρες. Το ποσοστό επιπλοκών είναι εξαιρετικά χαμηλό κάτω απο το 1% με τις πιό συχνές επιπλοκές το αιμάτωμα τη φλεγμονή και τη διασπαση τράυματος.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επέμβασης...

Μόνιμο αποτέλεσμα, εμφανές άμεσα μετά την επέμβαση.

Μικρή χειρουργική τομή όπου δε φαίνεται, απορροφήσιμα ράμματα που δεν χρήζουν αφαίρεσης.

Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας, με άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Συνιστάται αποχή από αθλητικές δραστηριότητες για 7-10 ημέρες και παύση των σεξουαλικών επαφών για 20-25 ημέρες μετά το χειρουργείο.

Κατά την επίσκεψη στο ιατρείο με το Δρ. Μαλτζάρη θα αναλυθούν διεξοδικά οι υπάρχουσες επιλογές που συμβαδίζουν με τις επιθυμίες της ενδιαφερόμενης, οι λεπτομέρειες της επέμβασης και το κόστος της αιδοιοπλαστικής.

Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου!

Προγραμματισμός διαγνωστικού ραντεβού.
Πληκτρολογήστε το όνομα της θεραπείας που σας ενδιαφέρει. Ενημερώστε μας αν σας ενδιαφέρουν συνδυαστικές θεραπείες.

Discover more from Δρ. Νικόλαος Μαλτζάρης - Πλαστικός Χειρουργός

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top