Αποτρίχωση

με Laser Αλεξανδρίτη.

by Dr Nikolaos Maltzaris

Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα  Εύκολα, γρήγορα & Ανώδυνα!

Laser ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η εμφάνιση των Laser στις αρχές της δεκαετίας του 90΄ οπότε και άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους, έχει επιτρέψει την αντιμετώπιση δερματολογικών παθήσεων όπως ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ευρυαγγείες, κηλίδες, αιματαγγειώματα, τατουάζ, ουλές, ρυτίδες, που στο παρελθόν ήταν δύσκολο έως αδύνατο να αντιμετωπιστούν.

Τα εξελιγμένα Laser στηρίζονται στη θεωρία της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης και της θερμοκινητικής επιλεκτικότητας όπου είναι δυνατή η επιλεκτική εξάλειψη του επιδιωκόμενου ανά περίπτωση στόχου (π.χ. τριχικοί θύλακοι, αγγεία) επιτρέποντας το καλύτερο αποτέλεσμα με τη μέγιστη δυνατή προστασία του δέρματος, αποφεύγοντας έτσι τις παρενέργειες.

Αποτρίχωση Laser Αλεξανδρίτη

Η υπερβολική και ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι αποτέλεσμα κληρονομικής προδιάθεσης, ορμονικών επιδράσεων ή και φαρμάκων. Ο όρος υπερτρίχωση αναφέρεται σε καταστάσεις που χαρακτηρίζονται από αυξημένη τριχοφυΐα σε διάφορα σημεία του σώματος, αλλά με φυσιολογική για το φύλο κατανομή. Οι παραδοσιακές μέθοδοι αποτρίχωσης (ξύρισμα, αποτριχωτικό κερί ή κρέμα) δίνουν προσωρινά αποτελέσματα.

Ποιος είναι ο μηχανισμός αποτρίχωσης με Laser Αλεξανδρίτη.

Ο μηχανισμός της αποτρίχωσης με Laser Αλεξανδρίτη είναι η απορρόφηση της ενέργειας της ακτίνας από τη μελανίνη της τρίχας με αποτέλεσμα την καταστροφή του θύλακα βασισμένα στην αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης και σε συνδυασμό με ένα σύστημα ψύξης για την προστασία του δέρματος και τη μείωση της επιδερμικής βλάβης και την καλύτερη ανοχή από τον ενδιαφερόμενο/η.

Το Laser Αλεξανδρίτη εφαρμόζεται σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος που υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Συνήθως η αποτρίχωση γίνεται για αισθητικούς λόγους, ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις όπως θυλακίτιδας, συχνή στις γυναίκες στο μπικίνι ή στους άνδρες στην περιοχή του γενείου.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται

Οι συνεδρίες γίνονται κατά προσέγγιση σε 30 ημέρες. Θα χρειαστούν περίπου 6 συνεδρίες ανά περιοχή για να επιτευχθεί οριστική αποτρίχωση.Όσον αφορά τη συχνότητα των συνεδριών, πρέπει να γίνονται όταν οι τριχικοί θύλακες βρίσκονται στο πρώϊμο αναγενές στάδιο, οπότε και η μελανίνη απαντά σε υψηλή συγκέντρωση στην τρίχα με αποτέλεσμα την υψηλή απορρόφηση ενέργειας στη φάση αυτή.

Διάρκεια θεραπείας

Μια θεραπεία αποτρίχωσης με Laser μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά, έως αρκετές ώρες, ανάλογα με τον αριθμό και το μέγεθος των περιοχών στις οποίες γίνεται η εφαρμογή.

Μπορεί να πραγματοποιηθεί Laser αποτρίχωσης κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού

Πραγματοποιείται Laser αποτρίχωσης κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμoύ. Αποφεύγονται οι ευαίσθητες περιοχές όπως το μπικίνι και η κοιλιά για λόγους προληπτικούς.

To Laser αλεξανδρίτη είναι η ιδανικότερη επιλογή ανεπιθύμητης τριχοφυίας

Πλεονεκτήματα αποτρίχωσης με Laser αλεξανδρίτη

Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου!

Scroll to Top