Τι είναι

η Αυξητική πέους.

H αυξητική πέους

ή αλλιώς φαλλοπλαστική είναι η μία από τις δημοφιλέστερες επεμβάσεις στους άνδρες και αφορά την επιμήκυνση, αρκετές φορές σε συνδυασμό με τη διόγκωσή, αύξηση της περιμέτρου του πέους.

Δεν αποτελεί αποκλειστικά αισθητική επέμβαση. Αφορά και άνδρες με την παθολογική κατάσταση της «μικροφαλλίας» στους οποίους το πέος δεν ξεπερνά τα 8 εκατοστά σε στύση, με αποτέλεσμα η σεξουαλική επαφή να καθίσταται δύσκολη, με αρνητική αντανάκλαση τόσο στον άνδρα όσο και στην ερωτική του σύντροφο.

Ενώ παλιότερα ήταν θέμα ταμπού, σήμερα, ολοένα και περισσότεροι άνδρες καταφεύγουν στην αυξητική φαλλοπλαστική προκειμένου να αποκαταστήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Η αυξητική φαλλοπλαστική σε άνδρες με φυσιολογική στυτική λειτουργία πραγματοπείται με γενική αναισθησία, διαρκεί περίπου 1-1 ½ ώρα κι είναι επέμβαση απόλυτα ασφαλής όσον αφορά τη στύση και τη λειτουργικότητα του πέους.

Η τεχνική επιμήκυνσης εφαρμόζεται με τομή υπερηβικά V-Y και απελευθερώνοντάς από το ηβικό οστό με μερική διατομή τον ανελκτήρα μυ του πέους, με αποτέλεσμα την αύξηση κατά 1-2cm  σε μήκος.

Η τεχνική που εφαρμόζεται για την αύξηση της περιμέτρου του πέους με τη χρήση αυτόλογου λίπους εμπλουτισμένου με βλαστοκύτταρα είτε με τη χρήση βιοσυνθετικών απορροφήσιμων μοσχευμάτων-ικριωμάτων πολυγλυκονικού οξέως (scaffolds) εμπλουτισμένα με PRP, που τοποθετούνται κάτω από το δέρμα, γύρω από το πέος με τομή περιτομής.

Αποτέλεσμα

Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικότατα. Η αύξηση μερικών εκατοστών, μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή!

Η αύξηση του μήκους είναι κατά μέσο όρο 3,5 εκ. σε χάλαση (2,1-4,5) και 0,65 εκ. σε στύση (0,5-1,0).

Η μέση αύξηση της περιφέρειας σε χάλαση είναι 3,15 εκ. (1,9-4,1), και σε στύση 2,47 εκ.(1,8-3,0).

 

Είναι επώδυνη διαδικασία

Ο πόνος σύμφωνα με τους χειρουργηθέντες ασθενείς, είναι αμελητέος και αντιμετωπίσιμος με κοινά παυσίπονα.

 

Μετεγχειρητικές οδηγίες

Ο ασθενής λαμβάνει αντιβιοτική αγωγή, μπορεί να μετακινηθεί την ίδια μέρα και εξέρχεται απο την κλινική την επόμενη ημέρα της επέμβασης. Πραγματοποείται επίδεση του πέους η οποία παραμένει για 3-4 ημέρες.

Πότε μπορώ να κάνω σεξ μετά από επέμβαση αυξητικής πέους

Μπορείτε να έχετε σεξουαλική επαφή 3 εβδομάδες μετά την απλή επιμήκυνση, είτε 2-3 μήνες μετά τη συνδυαστική επέμβαση επιμήκυνσης και πάχυνσης του πέους.

Scroll to Top