(προγούλι)

Λιποαναρρόφηση στο διπλοσάγονο

Αντιμετωπίστε τη συσσώρευση λίπους 
στο προγούλι

by Dr Nikolaos Maltzaris
προγούλι

Με την πάροδο του χρόνου, την επίδραση της βαρύτητας, της κληρονομικής προδιάθεσης και των περιβαλλοντικών παραγόντων, όλοι οι ιστοί του προσώπου υφίσταται μεταβολές. Το διπλοσάγονο, αποτέλεσμα της χαλάρωσης των ιστών και της συσσώρευσης λίπους, διαταράσει το απόλυτα συμμετρικό και νεανικό περίγραμμα του προσώπου με το χαρακτηριστικό ”V” σχήμα, τετραγωνίζοντας το λαιμό προσθέτοντας χρόνια και αλλάζοντας την εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου.

Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική αντιμετωπίζει με επιτυχία το διπλοσάγονο με τη λιποαναρρόφηση χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία των υπερήχων Ultrasound assisted liposuction (UAL) η οποία μέσω της θερμότητας  υγροποιεί το λίπος και στη συνέχεια αναρροφάται, ενώ η θερμική ενέργεια προκαλεί διέγερση των ινοβλαστων για την επίτευξη σύσφιξης της περιοχής.

προγούλι πλαστική χειρουργική

Ultrasound assisted liposuction (UAL)

Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική αντιμετωπίζει με επιτυχία το διπλοσάγονο με τη λιποαναρρόφηση χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία των υπερήχων Ultrasound assisted liposuction (UAL) η οποία μέσω της θερμότητας  υγροποιεί το λίπος και στη συνέχεια αναρροφάται, ενώ η θερμική ενέργεια προκαλεί διέγερση των ινοβλαστών για την επίτευξη σύσφιξης της περιοχής.

Ανώδυνη και ασφαλής μέθοδος

Δεν αφήνει ουλές ή σημάδια, πραγματοποείται με τοπική αναισθησία σε υγιής ενδιαφερόμενους, με άριστο και φυσικό αποτέλεσμα, βελτιώνοντας το περίγραμμα του προσώπου και παράλληλα επιτυγχάνει σύσφιξη του δέρματος του λαιμού.

Ιδανικοί υποψήφιοι

Άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας με ήπια χαλάρωση των ιστών και συσσώρευση λίπους στο λαιμό.

Λιποαναρρόφηση στο διπλοσάγονο Άνδρες
Λιποαναρρόφηση στο διπλοσάγονο Γυναίκες

Διάρκεια ανάρρωσης

Η λιποαναρρόφηση χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία των υπερήχων Ultrasound assisted liposuction (UAL) είναι μία ελάχιστα επεμβατική τεχνική με ελαχιστο χρόνο αποθεραπείας στις 5-7 ημέρες στην διάρκεια των οποίων ο ενδιαφερόνος μπορεί να επανέλθει στις καθημερινές δραστηριότητες του.

Αποτελέσματα

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό με συνεχή βελτίωση μέχρι και έξι μήνες μετά την επέμβαση και διαρκεί για αρκετά χρόνια. Για να διατηρηθεί με τη πάροδο του χρόνου εξαρτάται σημαντικά και από τον τρόπο ζωής και τις αυξομειώσεις βάρους που θα συμβούν στο σώμα τού ενδιαφερόμενου τα επόμενα χρόνια.

Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου!

Scroll to Top