ΗΟLLYWOOD LIPS

by Dr Nikolaos Maltzaris

Το υαλoυρoνικό αποτελεί την τέλεια θεραπεία για χείλη που έχουν ανάγκη για έξτρα όγκο ή ανάδειξη του σχήματός τους. Με το υαλoυρoνικό ο γιατρός τονίζει το περίγραμμα των χειλιών, αποκαθιστά τη χρυσή αναλογία ανάμεσα σε άνω και κάτω χείλος και διορθώνει πιθανές ασυμμετρίες, πάντα σε απόλυτη αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Με το υαλoυρoνικό μπορεί επίσης να δημιουργήσει το γοητευτικό σχήμα «καρδιάς» στα χείλη που στοχεύει περισσότερο στην ανόρθωση παρά στην αύξηση του όγκου των χειλιών, για απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

 
Hollywood Lips - Lanluma V
Τα οφέλη της θεραπείας

Πώς εφαρμόζεται

Με την έγχυση ενός ειδικού λεπτόρρευστου υαλoυρoνικoύ οξέος στα χείλη, αφού προηγηθεί τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας.

Αποτελέσματα

Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό τόσο σε αίσθηση, όσο και σε όψη.  Τα χείλη παραμένουν απαλά και ελαστικά, έτοιμα για φίλημα!

Τα χείλη όμως μπορούν να αυξηθούν και...

Τα χείλη όμως μπορούν να αυξηθούν και με την εμφύτευση λίπους.

Το λίπος συλλέγεται με ειδικές βελόνες, συνήθως από την περιοχή της κοιλιάς, φιλτράρεται, ώστε να γίνει ενέσιμο και στη συνέχεια εγχύεται στα χείλη. Με τη μεταφορά λίπους στην περιοχή των χειλιών επιτυγχάνεται μόνιμο αποτέλεσμα και μάλιστα σταδιακά.

Μια ακόμη μέθοδος αυξητικής χειλιών είναι η τοποθέτηση ενθέματος σιλικόνης,

που δεν πρέπει όμως να συγχέεται με την ενέσιμη, υγρή σιλικόνη, η οποία έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο παρελθόν. Και το ένθεμα σιλικόνης έχει μόνιμο αποτέλεσμα και η διαδικασία τοποθέτησής του είναι εύκολη, όπως και η αφαίρεσή του.

Η πιο παλιά και κλασική χειρουργική μέθοδος για την αυξητική των χειλιών είναι η χειλιοπλαστική,

με δεδομένη όμως της δυσκολία της επέμβασης και τον μη αναστρέψιμο χαρακτήρα των αποτελεσμάτων της, δεν επιλέγεται συχνά.

Σε κάποιες περιπτώσεις οι διαθέσιμες τεχνικές μπορούν να συνδυαστούν για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση στόχος είναι τα χείλη να φαίνονται φυσιολογικά και να μην είναι παραμορφωμένα, γι’αυτό και η διαδικασία πρέπει να γίνει σταδιακά και χωρίς υπερβολή.

Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου!

Κλείσε το διαγνωστικό ραντεβού σου!

[contact-form-7 id="0994e9d" title="Φόρμα επικοινωνίας"]
Scroll to Top