Μεσοθεραπεία

σώματος, στοχευμένη δράση για χαλάρωση, κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος.

Η μεσοθεραπεία σώματος

 

είναι μία εξελιγμένη θεραπεία πολλαπλών χρήσεων που διαμορφώνεται ακριβώς πάνω στις δικές σας ανάγκες και στοχεύει τα σημεία που σας απασχολούν με το κατάλληλο κοκτέιλ δραστικών ουσιών. Η μεσοθεραπεία ξεπερνάει το εμπόδιο της επιδερμίδας και διοχετεύει τα ενεργά συστατικά της εκεί ακριβώς όπου μπορούν να αξιοποιηθούν στο μάξιμουμ! Με τις πιο εξελιγμένες αναζωογονητικές, λιποδιαλυτικές και αποτοξινωτικές ουσίες, καταπολεμάει αποτελεσματικά τη χαλάρωση, την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, καθώς και όλα τα σημάδια γήρανσης.

 

Τι είναι η μεσοθεραπεία σώματος

 

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μία στοχευμένη ενέσιμη θεραπεία που παρέχει πολύτιμα ενεργά συστατικά στα μεσαία στρώματα του δέρματος, γι’ αυτό και έχει ονομαστεί «μεσοθεραπεία». Με την έγχυση ειδικά σχεδιασμένων κοκτέιλ ουσιών, μπορεί να προσφέρει στο δέρμα ενισχυμένη θρέψη, βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη, τόνωση, καθώς επίσης να συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους. Είναι κατάλληλη θεραπεία για άνδρες και γυναίκες, χωρίς περιορισμό ηλικίας, και σε αρκετές περιπτώσεις χρησιμοποιείται ακόμα και από πολύ νεαρές ηλικίες (20 ετών) για τη διατήρηση της νεότητας του δέρματος και την πρόληψη της εμφάνισης ρυτίδων και χαλάρωσης.

Σε αντίθεση με τα καλλυντικά προϊόντα που συναντάνε το εμπόδιο της επιδερμίδας στην προσπάθειά τους να διοχετεύσουν πολύτιμα συστατικά στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, η μεσοθεραπεία έχει την ικανότητα να δρα ακριβώς εκεί που χρειάζεται. Χάρη σε «έξυπνα» κοκτέιλ βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων, υαλουρονικού οξέως, αντιοξειδωτικών, λιποδιαλυτικών και άλλων ουσιών, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την ανανέωση των κυττάρων, την αποβολή τοξινών και κατακρατημένων υγρών που εντείνουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού, αλλά και την καταπολέμηση των λιποκυττάρων που ευθύνονται για το τοπικό πάχος. Είναι η θεραπεία που έχει ανάγκη κάθε δέρμα και κάθε σώμα!

 

Αποτελεσματική μεσοθεραπεία σώματος για κυτταρίτιδα

 

Η κυτταρίτιδα ταλαιπωρεί πάνω από το 90% του γυναικείου πληθυσμού. Όπως και στην περίπτωση του τοπικού πάχους, είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να επιμένει ακόμα και σε ένα καλλίγραμμο, γυμνασμένο σώμα. Κληρονομικοί, ορμονικοί, διατροφικοί και άλλοι παράγοντες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση, αλλά και στην αντίστασή της σε παραδοσιακές μεθόδους αντιμετώπισης, όπως ειδικά καλλυντικά προϊόντα και τεχνικές μασάζ. Είναι καθοριστικής σημασίας η στοχευμένη ενίσχυση της τοπικής μικροκυκλοφορίας και η αποτοξίνωση των ιστών για να υπάρξει σημαντική βελτίωση της αντιαισθητικής όψης φλοιού πορτοκαλιού.

 

Στοχευμένη μεσοθεραπεία σώματος για τοπικό πάχος

 

Το τοπικό πάχος αποτελεί ένα από τα πέντε πιο κοινά αισθητικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν άνδρες και γυναίκες. Θα το έχετε διαπιστώσει πιθανότητα κι εσείς ότι ο εντοπισμός συσσωρευμένου λίπους σε μία συγκεκριμένη περιοχή του σώματος καθιστά αδύνατη την καταπολέμησή του με παραδοσιακές μεθόδους αντιμετώπισης, όπως ένα αυστηρό πρόγραμμα αδυνατίσματος και άσκησης. Άλλωστε τοπικό λίπος μπορεί να έχει ακόμα και το πιο αδύνατο και αθλητικό κορμί. Η εξάλειψή του απαιτεί μια θεραπεία με στοχευμένη δράση.

Η εξελιγμένη μεσοθεραπεία σώματος Aqualyx για το τοπικό πάχος είναι μία μέθοδος που δρα ακριβώς μέσα στον λιπώδη ιστό. Με μία ασφαλή λιποδιαλυτική ουσία (δεοξυχολικό οξύ) – αντίγραφο της ίδιας ουσίας που χρησιμοποιεί εκ φύσεως ο οργανισμός για να διασπά τα λίπη των τροφών – η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε συγκεκριμένες λιποαποθήκες του σώματος και να μειώσει τον αριθμό των λιποκυττάρων που ευθύνονται για το περίσσιο στρώμα λίπους στην περιοχή. Το Aqualyx διαλύει τη μεμβράνη των λιποκυττάρων, ρευστοποιεί το λίπος και διεγείρει την αποβολή του από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος, επιτρέποντας body contouring με μόνιμο αποτέλεσμα. Το σώμα σμιλεύεται, αποκτά σωστές αναλογίες και εσείς ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας!

Αριθμός συνεδριών: Για τις πιο μικρές περιοχές όπως είναι το διπλοσάγονο και τα γόνατα, συνήθως αρκούν 1-3 συνεδρίες, ενώ για πιο μεγάλες περιοχές όπως η κοιλιά και τα ψωμάκια, χρειάζονται 3-8 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 20 ημερών.

Αποτέλεσμα: Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την 1η κιόλας συνεδρία μέσα σε διάστημα 3-6 εβδομάδων, καθώς η αποβολή των λιποκυττάρων πραγματοποιείται σταδιακά από τον οργανισμό. Το σημαντικότερο; Το αποτέλεσμα είναι οριστικό.

Scroll to Top