Γνωρίστε

την Μεταμόσχευση Μαλλιών - Με τη μέθοδο FUE

 

Η μεταμόσχευση 

μαλλιών είναι σήμερα δημοφιλής αισθητική θεραπεία και αφορά άνδρες και γυναίκες αποκαθιστώντας την ανδρογενετική και τη μετατραυματική αλωπεκία στο τριχωτό της κεφαλής και τα φρύδια με σκοπό την επίτευξη ενός φυσικού αποτελέσματος με τη μέγιστη δυνατή πυκνότητα, ομοιόμορφη και πλήρη κάλυψη του τριχωτού της κεφαλής.

 

Πραγματοποιείται στο ιατρείο με τοπική αναισθησία.

Strip Micro-Strip (Follicular Unit Transplantation)

Η λήψη των τριχοθυλακίων γίνεται με χειρουργική τομή και αφαιρείται λωρίδα τριχωτού από το πίσω και πλάγιο τμήμα της κεφαλής (ινιακή και κροταφική περιοχή υψηλής πυκνότητας) και στη συνέχεια υπο μεγένθυση ακολουθείται διαχωρισμός των τριχικών μοσχευμάτων και μετεμφύτευση στη λήπτρια περιοχή.

 

FUE (Follicular Unit Extraction)

Με τη μέθοδο FUE κάθε τριχοθυλάκιο λαμβάνεται μεμονωμένα και διάσπαρτα με ειδικό κυλινδρικό κοπτικό εργαλείο μικρής διαμέτρου μεγέθους περίπου 0,1 mm από διαφορετικές περιοχές του τριχωτού της κεφαλής και στη συνέχεια μετεμφυτεύεται στη λήπτρια περιοχή.

Το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών αποτιμάται σε τριχοθυλάκια και όχι σε τρίχες καθώς τα τριχοθυλάκια μπορεί να είναι μονότριχα, δίτριχα, τρίτριχα ή τετράτριχα. Ο τελικός αριθμός των τριχοθυλακίων που θα μεταφερθούν καθορίζεται από τη δότρια περιοχή (πυκνότητα τριχοφυΐας) και την επιλεγμένη μέθοδο μεταμόσχευσης. Ανά συνεδρία μπορούν να μεταφερθούν έως και 3000 τριχικά θυλάκια, περίπου 9000 τρίχες.

Τα νέα τριχοθυλάκια σε μερικές μέρες προσλαμβάνονται στη νέα τους θέση και αποπίπτουν την τρίχα τους και σε μερικές εβδομάδες οι νέες τρίχες μεγαλώνουν φυσιολογικά.

 

Κλείστε το Διαγνωστικό Ραντεβού σας!
Ο Προσωπικός σας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.
Ενημερώστε μας αν σας ενδιαφέρουν συνδυαστικές θεραπείες
Scroll to Top