Η 1η

ΠΛΗΡΩΣ ΥΓΡΟΥ ΤΥΠΟΥ PCL ενέσιμη θεραπεία

by Dr Nikolaos Maltzaris

Μάθε Πώς, θα μπορούσες να παραμείνεις νέος! Facelift effect. | Μη επεμβατική θεραπεία προσώπου

Η 1η Πλήρως υγρού τύπου (PCL) ενέσιμη θεραπεία!

Σε αντίθεση με τα υπάρχοντα πληρωτικά, το GOURI δεν έχει μικροσωματίδια. Διαλυτοποιείται ομοιογενώς στο νερό. Έτσι, έχει ομαλή και αποδεκτή δύναμη εξώθησης και μπορεί να εγχυθεί με βελόνα 30 έως 35G. Εγχέεται ομοιόμορφα στο δέρμα ή στο υποδερμικό στρώμα.

Ως βιοδιασπώμενο πολυμερές, αποδομείται με φυσικό τρόπο λόγω της υδρόλυσης. Σε σύγκριση με το Υαλουρονικό οξύ, έχει μοναδική αισθητική απόδοση.

Liquid Face lift - Η 1η ΠΛΗΡΩΣ ΥΓΡΟΥ ΤΥΠΟΥ PCL Ενέσιμη Θεραπεία. Αναζωογονεί το δέρμα σας προάγοντας την κολλαγένεση σε ολόκληρο το πρόσωπο

Τα χαρακτηριστικά του...

Αποκαθιστά τη σύνθεση του κολλαγόνου

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία CESABP, η πατενταρισμένη τεχνολογία της DEXLEVO, GOURI, αποκαθιστά τη σύνθεση κολλαγόνου που έχει μειωθεί λόγω της γήρανσης του δέρματος.

Ως αποτέλεσμα, η συνολική κατάσταση του δέρματος βελτιώνεται δίνοντας την όψη ενός πλήρους «lift» προσώπου. Αυτή είναι μια πραγματική θεμελιώδης αντιγήρανση.

Σε αντίθεση με τα υπάρχοντα πληρωτικά, δεν έχει μικροσωματίδια μέσα του. Είναι πλήρως διαλυτοποιημένο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απλώνεται πολύ εύκολα στις γύρω περιοχές. Επιπλέον διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου σε ολόκληρο το πρόσωπο από μόνο 10 σημεία εφαρμογής.

Επίσης, μειώνει τις παρενέργειες που σχετίζονται με μικροσωματίδια, όπως αγγειακή συμπίεση και νέκρωση, σχηματισμό κοκκιωμάτων και αποχρωματισμό του δέρματος. Επιπλέον, είναι συμβατό με άλλα αισθητικά ενέσιμα, όπως τοξίνη και άλλα ενισχυτικά δέρματος.

Το GOURI είναι ένας νέος τύπος ενέσιμου που ξεπερνά πολλούς περιορισμούς που αντιμετωπίζουμε εδώ και καιρό στη μη χειρουργική αισθητική ιατρική.

Τεχνολογία CESABP

Πλήρως διαλυτοποιημένο βιοσυμβατό & βιοδιασπώμενο PCL

 

liquid facelift - ενέσιμη θεραπεία προσώπου

Η Dexlevo ανέπτυξε ένα πλήρως διαλυτοποιημένο βιοσυμβατό και βιοαποικοδομήσιμο PCL. Αυτό το διαλυτοποιημένο PCL απλώνεται εύκολα στο εκτεταμένο τμήμα του δέρματος. Επομένως, δεν θα χρειαστεί να κάνετε ένεση πολλαπλών σημείων. Μετά την έγχυση, αυτό το δερματικό πληρωτικό σχηματίζει μια εκτεταμένη τρισδιάστατη μήτρα που καθιστά δυνατή τη διάρκεια ζωής για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς φαγοκυττάρωση. Αυτή την τεχνολογία ονομάζουμε τεχνολογία CESABP (Collagenesis-Enabled Solubilized Active and Biodegradable Polymer) Technology.

Είναι ένας νέος τύπος ενέσιμου με βάση το πλήρως διαλυτοποιημένο PCL (Πολυκαπρολακτόνες), το οποίο εξαπλώνεται φυσικά στη γύρω περιοχή του δέρματος. Με φυσικό τρόπο, αποκαθιστά τη σύνθεση κολλαγόνου που έχει μειωθεί λόγω της γήρανσης του δέρματος. Ως αποτέλεσμα, η συνολική κατάσταση του δέρματος βελτιώνεται με αποτέλεσμα lifting.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία CESABP, την πατενταρισμένη τεχνολογία της DEXLEVO, το GOURI αποκαθιστά τη σύνθεση κολλαγόνου που έχει μειωθεί λόγω της γήρανσης του δέρματος. Ως αποτέλεσμα, η συνολική κατάσταση του δέρματος βελτιώνεται!

GOURI 

Ανάλογα με τα αιτήματα του ασθενούς και την κατάσταση του δέρματος του, υπάρχει ένας αριθμός πρωτοκόλλων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. 

Οι γενικές συστάσεις απαιτούν δύο σημεία ένεσης σε περίπτωση διόρθωσης της περικογχικής περιοχής και συνολικά 10 σημεία ένεσης (5 σε κάθε πλευρά) για αναζωογόνηση σε όλο το πρόσωπο, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία πιο άνετη για τον ασθενή.

Γενικά, προτείνουμε τρεις συνεδρίες με Gouri κάθε 3 έως 4 εβδομάδες και, στη συνέχεια, θεραπείες συντήρησης 1 ή 2 φορές το χρόνο. Η μέση διάρκεια των αποτελεσμάτων είναι 9 μήνες.

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΣΥΝΙΣΤΟΥΝΤΑΙ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.

Μετά τις 3 συνεδρίες, εφαρμόζουμε επιπλέον 1~2 θεραπείες σε διάστημα 3-6 μηνών, ανάλογα με την κατάσταση του ασθενούς.

Συχνές ερωτήσεις

Το GOURI είναι το 1ο υγρού τύπου PCL (πολυκαπρολακτόνη) ενέσιμο. Το GOURI αναζωογονεί το δέρμα μας προάγοντας την κολλαγένεση σε ολόκληρο το πρόσωπο. Απλωμένο φυσικά σε ολόκληρο το πρόσωπο, το GOURI δημιουργεί σύνθεση κολλαγόνου που έχει μειωθεί λόγω της γήρανσης του δέρματος. 

Εξαρτάται από την κατάσταση του ασθενούς. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να προκληθεί νεοκολλαγένεση μετά την ένεση. Κανονικά μπορείτε να δείτε τα πρώτα εμφανή αποτελέσματα μέσα σε 1-2 εβδομάδες. 

Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το GOURI μόνο στο πρόσωπο. Συλλέγονται κλινικά δεδομένα για άλλες ενδείξεις, όπως ενέσεις στο χέρι, στον λαιμό. 

Είναι εντελώς διαφορετικό από άλλα προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας σε πολυμερή. Τα υπάρχοντα προϊόντα δεν είναι πλήρως υγρά. Σχηματίζονται με ανάμιξη σκόνης υψηλού πολυμερούς υλικού (όπως PCL και PLLA) με υγρό αλατούχο διάλυμα ή γέλη CMC. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούν να εξαπλωθούν σε ολόκληρο το πρόσωπο και έχουν υψηλό κίνδυνο επιπλοκών. Δίνουν αποτέλεσμα μόνο στο εντοπισμένο τμήμα. Επιπλέον, υπάρχει κίνδυνος υπερδιόρθωσης σε περιπτώσεις που εγχέεται υπερβολική ποσότητα υλικού. Το GOURI ως το 1ο πλήρως υγρού τύπου PCL ενέσιμο, απλώνεται σε όλο το πρόσωπο. 

Συνιστούμε μεσοδιάστημα 1 μήνα πριν και μετά τη λήψη άλλης θεραπείας. Ένα από τα ισχυρά χαρακτηριστικά του GOURI είναι η συμβατότητα του με άλλα προϊόντα. Μπορείτε να εφαρμόσετε μη σταυροειδείς ενισχυτικό δέρματος ή μπότοξ μαζί. Ωστόσο, μην αναμιγνύετε άλλα προϊόντα με το GOURI. Όταν πρόκειται για πληρωτικά HA και άλλα υλικά με σταυροειδείς δεσμούς, συνιστούμε μεσοδιάστημα 1 μήνα πριν και μετά τη θεραπεία. 

Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου!

[contact-form-7 id="0994e9d" title="Φόρμα επικοινωνίας"]
Scroll to Top