Ενέσιμη

λιποδιάλυση Μύθοι & Πραγματικότητα!

Η ενέσιμη λιποδιάλυση είναι ένα κλασικό παράδειγμα του «Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό…»

Η βιομηχανία έχει προωθήσει με επιτυχία αυτήν την ιδέα ότι όποιος έχει «διπλοσάγονο» μπορεί να έχει μια εύκολη θεραπεία στο ιατρείο με ένα ζευγάρι σύριγγες και τέλος! Το διπλό πηγούνι έφυγε!

Ως πλαστικός χειρουργός μπορώ να σας πω ότι αυτή η άποψη δέν είναι αληθής.

Το «διπλοσάγονο» δεν είναι πάντα μια απλή στρώση λίπους.

Στην πραγματικότητα, αυτή η ανατομική περιοχή ορίζεται από πολύπλοκη ανατομία που περιλαμβάνει το δέρμα, το επιφανειακό λίπος, το μυώδες πλάτυσμα, το βαθύτερο λίπος και τους βαθείς μύες.

Με λίγα λόγια, κάθε «διπλοσάγονο» είναι διαφορετικό. Η ενέσιμη λιποδιάλυση αντιμετωπίζει μόνο το επιφανειακό στρώμα λίπους.

Σε υποψήφιους με ιδιαίτερη ανατομία, με μυική και δερματική χαλάρωση, και με βαθύτερο λίπος κ.λπ., θα έχουν ένα ελάχιστο αποτέλεσμα με την ενέσιμη θεραπεία.

Πέραν αυτού οι περισσότεροι ασθενείς θα χρειαστούν τρεις ή τέσσερις θεραπείες για να δουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα με το κόστος που αναλογεί!!!

Ιδανικότερη λύση μια απλή διαδικασία λιποαναρρόφησης .

Στην πραγματικότητα φθηνότερη θεραπεία και σίγουρα χωρίς να χρειάζεται να επιστρέφετε κάθε μήνα και να περνάτε από πολλές εβδομάδες επαναλαμβανόμενου επώδυνου οιδήματος και φλεγμονής.

Η λιποαναρρόφηση της υπογενίδειας χώρας «διπλοσάγονο» είναι μια απλή και ανώδυνη διαδικασία που λύνει το πρόβλημα με εξαιρετικά αποτελέσματα και με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Λάβετε λιπόν τη σωστή απόφαση και επισκεφτείτε έναν εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό.

 Πολλοί ενδιαφερόμενοι θα διαπιστώσουν ότι για να επιτύχουν το κατάλληλο αποτέλεσμα, ίσως χρειάζονται Ανόρθωση λαιμού (Neck lift) αλλά δεν θα το δείτε αυτό στις φανταχτερές διαφημίσεις πριν και μετά, που θα σας κάνουν να πιστεύετε ότι η ενέσιμη λιποδιάλυση είναι η μια μαγική λύση.

Scroll to Top