Γνώρισε

τη νέα ενέσιμη θεραπεία αντιγήρανσης iPRF (Plasma Rich Fibrin-ινική πλούσια σε αιμοπετάλια)

Η θεραπεία iPRF (Plasma Rich Fibrin-ινική πλούσια σε αιμοπετάλια) είναι μια επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης που αξιοποιεί ένα από τα πιο ισχυρά αναγεννητικά συστατικά του αίματος για την ανάπλαση του δέρματος.

Η νέα γενιά αυτόλογης μεσοθεραπειας βασιζόμενη στα μεσεγχυματικά κύτταρα του αίματος. Η επαναστατική θεραπεία iPRF είναι ιδανική για πολλές περιοχές του σώματος όπως το πρόσωπο, το λαιμό,ντεκολτέ και τα χέρια για αντιγήρανση, το τριχωτό της κεφαλής για αραίωση και απώλεια μαλλιών.

Προσδίδει εκπληκτική λάμψη στα σημεία που εφαρμόζεται χωρίς να χρησιμοποιεί αντιπηκτικούς παράγοντες και ξένα υλικά προς τον οργανισμό και διακρίνεται για το φυσικό της αποτέλεσμα.

Διαδικασία

Μέσα από μια απλή και ανώδυνη διαδικασία που πραγματοποιείται στο ιατρείο και διαρκεί 30 λεπτά, λαμβάνουμε μικρή ποσότητα περιφερικού αίματος.

Το δείγμα διαχωρίζεται στα συστατικά του με ειδικό πρωτόκολλο φυγοκέντρησης-iPRF, από το οποίο απομονώνεται η ινική πλούσια σε αιμοπετάλια λευκά αιμοσφαίρια και μεσεγχυματικά κύτταρα. Με τεχνικές μεσοθεραπείας με πολύ λεπτές βελόνες στα σημεία εφαρμογής το δίκτυο ινικής απελευθερώνει παρατεταμένα πληθώρα αυξητικών παραγόντων που προάγουν την αναγέννηση και αναδόμηση του δέρματος και των βαθύτερων ιστών.

Η επαναστατική θεραπεία iPRF είναι ιδανική για πολλές περιοχές του σώματος όπως το πρόσωπο, το λαιμό,ντεκολτέ και τα χέρια για αντιγήρανση, το τριχωτό της κεφαλής για αραίωση και απώλεια μαλλιών.

Προσδίδει εκπληκτική λάμψη στα σημεία που εφαρμόζεται χωρίς να χρησιμοποιεί αντιπηκτικούς παράγοντες και ξένα υλικά προς τον οργανισμό και διακρίνεται για το φυσικό της αποτέλεσμα.

Περίοδος αποθεραπείας.

Αμεσα μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μπορεί να εμφανιστεί μια ελαφριά ερυθρότητα στην περιοχή εφαρμογής η οποία υποχωρεί μέσα σε 30 λεπτά.

Συνδυαστικές θεραπείες

Μπορούμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τα αποτελέσματα της θεραπείας iPRF συνδυάστικά με RF microneedling όπου η δημιουργία μικροτραυματισμού που απαιτείται για την έναρξη της κυτταρικής αναγέννησης ενισχύεται με την επουλωτική και αναγεννητική δράση των μεσεγχυματικών κυττάρων του αίματος.

Προγραμματισμός διαγνωστικού ραντεβού.
Πληκτρολογήστε το όνομα της θεραπείας που σας ενδιαφέρει. Ενημερώστε μας αν σας ενδιαφέρουν συνδυαστικές θεραπείες.

Discover more from Δρ. Νικόλαος Μαλτζάρης - Πλαστικός Χειρουργός

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top