Γνώρισε

την αυξητική γλουτών LANLUMA

Lanluma το νέο βιοδιεγερτικό ενέσιμο filler πολυ-L-γαλακτικού οξέος (PLLA) αποκαθιστά τη δομή του σώματος Lanlumna-Χ.

Ανώδυνη θεραπεία, ιδανική επιλογή για τη μη χειρουργική αυξητική γλουτών– Non surgical buttock lift , σε περιπτώσεις μεγάλης χαλάρωσης και σε περιπτώσεις χωρίς αποθέματα λίπους, αλλάζοντας το σχήμα βελτιώνοντας την υφή του δέρματος και σμιλεύοντας τους γλουτούς.

Το Lanluma είναι ενέσιμο filler πολυ-L-γαλακτικού οξέος (PLLA) σε μορφή εναιωρήματος. Ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου αυξάνοντας την πληρότητα και προσθέτοντας όγκο αντιμετωπίζοντας την ιστική ατροφία τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα

Ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου αυξάνοντας την πληρότητα και προσθέτοντας όγκο αντιμετωπίζοντας την ιστική ατροφία τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, είτε για να δημιουργήσετε μια πιο νεανική εμφάνιση διορθώνοντας τα σημάδια της γήρανσης και τις μέτριες έως βαθιές ρυτίδες του προσώπου.

Εφαρμόζεται για την αποκατάσταση ιστικών αλλοιώσεων στο σώμα στους μηρούς, στους βραχίονες, στα χέρια, στην κοιλιακή χώρα.

Συχνές ερωτήσεις

Ανάλογα με την περίπτωση συνήθως χρειάζονται 2 θεραπείες σε μεσοδιάστημα 4-6 εβδομάδων, με κάθε θεραπεία να προσθέτει περαιτέρω βελτίωση.

Το αποτέλεσμα φαίνεται σταδιακά και διαρκεί για 2-4 χρόνια αναλόγως της δόσης, της ηλικίας, της έκτασης του προβλήματος και τη διενέργεια επαναληπτικής συνεδρίας

Οδηγίες μετά τη θεραπεία

  • Δεν εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα ή άλλα προϊόντα δέρματος – συμπεριλαμβανομένου του μακιγιάζ– στο σημείο της ένεσης για 24 ώρες προς αποφυγή μόλυνσης.
  • Αποφεύγετε την υπεριώδης ακτινοβολία, το σολάριουμ και την ηλιοθεραπεία για τουλάχιστον 10 ημέρες.
  • Αποφεύγετε την έντονη αθλητική δραστηριότητα, σάουνα, πισίνα, γυμναστήριο για 5-7 ημέρες μετά τη θεραπεία.

Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου!

Αυξητική γλουτών LANLUMA9
Κλείστε το Διαγνωστικό Ραντεβού σας!
Ο Προσωπικός σας σύμβουλος θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.
Ενημερώστε μας αν σας ενδιαφέρουν συνδυαστικές θεραπείες
Scroll to Top