ΥΓΡΟ

FACELIFT- LIQUID LIFT

Όπως συμβαίνει με οτιδήποτε άλλο, με την πάροδο του χρόνου η τεχνολογική πρόοδος και η εμπειρία αλλάζουν. Ενώ τα fillers έφεραν επανάσταση στις μη χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις, η αρχική μέθοδος πλήρωσης πτυχών και ρυτίδων έχει γίνει λίγο ξεπερασμένη.

 

Τα νεότερα fillers και οι νέες συνδυαστικές θεραπείες αποκατάστασης μας δίνουν τη δυνατότητα αναζωογόνησης, ανόρθωσης και αναπλήρωσης του χαμένου όγκου του προσώπου άλλαζοντας τα πρότυπα της αισθητικής του προσώπου. Τώρα προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε τη νεανικότητα, όχι απλώς να γεμίσουμε ρυτίδες.

 

Σε τι διαφέρει το ΥΓΡΟ FACELIFT- LIQUID LIFT από τα κανονικά fillers;

 

Το πρόσωπο ως καθρέπτης της ψυχής δείχνει έντονα τα σημάδια του χρόνου, τη μείωση του οστέινου σκελετού, του λίπους και τη χαλάρωση των ιστών και του δέρματος. Το υγρό Facelift – Liquid Lift αποτελεί έναν ιδανικό συνδυασμό ελάχιστα επεμβατικών θεραπειών σε 4 στάδια που σκοπό έχουν όχι μόνο την αναστροφή της γήρανσης αλλά και τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου.

 

Οι συνδυαστικές θεραπείες περιλαμβάνουν 4 στάδια πραγματοποιoύνται στο ιατρείο σε μία συνεδρία, με τοπική αναισθησία.

 

1ο στάδιο:

Ανόρθωση του μέσου τριτημορίου του προσώπου με την τοποθέτηση απορροφήσιμων νημάτων ανάρτησης (Πολυδιοξανόνης PDO Dual διπλών κώνων, καπρολακτόνης PCLA μονών κώνων ή barbed, πολυγαλακτικού οξέος Silhouette soft)

 

2ο στάδιο:

  • Αποκατάσταση του χαμένου όγκου του προσώπου με fillers (υλικά πλήρωσης) υαλουρονικού οξέος είτε με αυτόλογο λίπος ξεκινώντας από τα ζυγωματικά, τους κροτάφους, την περιοχή κάτω από τα μάτια, το μέσο τριτημόριο του προσώπου, τις περιστοματικές ρυτίδες, τα χείλη, το πηγούνι και το μεσόφρυο.
  • Ενίσχυση και γλυπτική της κάτω γνάθου με fillers υαλουρονικού οξέος και υδροξυαπατίτη, διορθώνοντας την προβολή στο πηγούνι, ενώ ο υδροξυαπατίτης βελτιώνει τη γωνία της κάτω γνάθου (L-J Shape) και προκαλεί σύσφιξη των ιστών και νεοκολλαγονογένεση.
  • Αναδόμηση του λαιμού με Profhilo βελτιώνoντας τον τόνο του δέρματος, την υφή, την ενυδάτωση και τη συνολική λάμψη.

 

3ο στάδιο:

Λείανση των ρυτίδων με βοτουλινική τοξίνη στο πρόσωπο και το λαιμό.

 

4ο στάδιο:

Αποκατάσταση της υφής, ενυδάτωση της επιδερμίδας και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Πραγματοποιείται με συνδυασμό αυτόλογης  μεσοθεραπείας PRP και ενδοεδερμικών skin boosters.

 

Ο Δρ. Μαλτζάρης  χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, προϊόντα που φέρουν πιστοποίηση από Ευρωπαϊκούς και Αμερικανικούς φορείς και εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια.

Discover more from Δρ. Νικόλαος Μαλτζάρης - Πλαστικός Χειρουργός

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top